Skip to main content

MATTONE BOUWMEESTERS

OOK VOOR JOUW ZAKELIJKE PROJECTEN

Schakel ons in als architect, aannemer en uitvoerder voor jouw zakelijke vastgoedontwikkeling.

Komt er een kans op je pad om een zakelijk project te ontwikkelen? Mattone staat ook dan voor je klaar. Met al onze in-house kennis en specialisten, slaan we graag de handen ineen om van een zakelijk project een droom die uitkomt te maken. Naast de ruime ervaring in het bouwen van privéwoningen en villa’s, hebben we ook jarenlange ervaring in het ontwikkelen van zakelijke projecten. We kunnen het project van A tot Z onder onze hoede nemen, maar het is ook mogelijk om voor een gedeelte samen te werken met Mattone. Voorbeelden van eerder afgeronde projecten vind je op onze pagina met projecten.

Of je nu een eigen bedrijfspand gaat ontwikkelen of een appartementencomplex: Mattone heeft de kennis in huis om hierin jouw partner te zijn.

Wij realiseren ons heel goed dat zakelijke vastgoedontwikkeling enorm uiteen kan lopen. Daarom bieden wij maatwerk bij ieder project. Neem contact met ons op om kennis te maken en ideeën uit te wisselen over datgene wat nu nog een droom is, maar waar je straks een lint doorknipt tijdens de officiële opening.

CONTACT OPNEMEN ZAKELIJKE PROJECTEN

Brochure werken aanvragen