benvenuti al mattone

Welkom bij Villabouw Mattone

Ons DNA

Wij zijn anders, doen anders. We onderscheiden ons van andere bouwers door ons gedrag. Wij zijn misschien wel een beetje een vreemde eend in de bijt en gedragen ons graag als de gentleman onder de bouwers.

Wij hechten ook sterk aan traditionele waarden, zoals veiligheid, loyaliteit en verbondenheid. Die waarden dragen we uit, zowel richting onze bouwpartners als onze opdrachtgevers. Wij zijn open, betrokken en betrouwbaar.

Eén aanspreekpunt, vaste partners

In zee gaan met Villabouw Mattone betekent dat u alle vertrouwen kunt hebben in de goede afloop van het bouwproces tegen een vooraf afgesproken prijs. Bovendien kunt u voor de realisatie van uw woning rekenen op een hecht team gespecialiseerde eigen vakmensen, dat garant staat voor optimale kwaliteit. Daarnaast werken wij op het gebied van sanitair, keuken, tuinontwerp, installatietechniek, et cetera, samen met vaste, betrouwbare partners. Zodat kwaliteit ook op dat terrein is gewaarborgd.

Het begint met inspiratie

Hoofdvormen van uw droomvilla

Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken, presenteren wij u een aantal hoofdvormen genoemd naar Italiaanse steden. Deze zijn het inspirerende uitgangspunt, op basis waarvan u eindeloos kunt variëren. Waarbij vanzelfsprekend uw woonwensen en -eisen, de ligging en de grootte van uw kavel, het bestemmingsplan en/of het beeldkwaliteitsplan, de geldende regelgeving en, niet te vergeten, uw budget, sturend zullen zijn voor het uiteindelijke ontwerp. Maak woondromen werkelijkheid en zet de eerste stap om uw eigen huis of vrijstaande woning te bouwen op een door u gekozen kavel. Liever eerst oriënteren en inspiratie op doen?

Klik op een hoofdvorm voor meer informatie en bekijk voorbeelden.

Lucca

Verona

Ravenna

Siena

Bologna

Milano

Uw eigen vorm: Villa Particolare

Komt u er op basis van de hoofdvormen niet uit? Of laten uw kavel, uw programma van eisen en uw budget het toe dat u een heel speciale villa kunt laten ontwerpen, dan kiest u voor de Particolare, wat bijzonder betekent in het Italiaans. En bijzonder is de Particolare in alle opzichten. Qua ontwerp, grootte, uitvoering, materiaalgebruik, detaillering, en noem maar op.

HEEFT U EEN KAVEL EN ZOEKT U EEN VILLABOUWER?

Onze adviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien om uw droomvilla te realiseren. Neem vrijblijvend contact op, of laat u inspireren en creëer uw eigen moodboard.

Heeft u woon- of werkdromen?

Laat u door Mattone inspireren!

Creeër uw eigen moodboard

We proberen u graag op ideeën te brengen om een woning naar uw eigen wens op uw eigen kavel te realiseren. Geen confectie, maar een maatpak. Een woning die in alle opzichten beantwoordt aan uw persoonlijke woonwensen en leefomstandigheden, uw hobby’s en toekomstverwachtingen. Laat u inspireren!

VRAAG ONZE BROCHURE AAN

Bent u als particulier op zoek naar ideeën voor een woning naar eigen wens? Laat u dan inspireren door onze brochures, waarin we u meenemen in het avontuur dat bouwen heet.