Villa Particolare

Uw maatwerk droomvilla Particolare

VORMONAFHANKELIJKE VILLA - GEHEEL NAAR EIGEN INZICHT

Laat uw kavel, uw programma van eisen en uw budget het toe dat u een heel speciale villa kunt laten ontwerpen? Dan kiest u voor de Particolare.

Deze hoofdvorm typeert zich door zijn onbeperkte vormen. Elke villa wordt geheel naar uw programma en smaak samengesteld en ontworpen. Gezamenlijk selecteren we een architect en nemen we u mee vanaf initiatief.

Hieronder ziet u slechts voorbeelden die u wellicht op inspirerende ideeën brengen. Want uiteindelijk gaat het erom dat uw woondroom werkelijkheid wordt.

ONTDEK VILLA PARTICOLARE - VAN SCHETS NAAR UW DROOMVILLA

UW DROOMVILLA

Op basis van de hoofdvormen en de plattegronden kunt u met de architect van uw keuze praten over uw woonwensen en -eisen en hoe uw gezin- en leefomstandigheden vorm moeten krijgen in dat ene, unieke huis: uw droomvilla.

Heeft u woon- of werkdromen?

Laat u door Mattone inspireren!

Creeër uw eigen moodboard

We proberen u graag op ideeën te brengen om een woning naar uw eigen wens op uw eigen kavel te realiseren. Geen confectie, maar een maatpak. Een woning die in alle opzichten beantwoordt aan uw persoonlijke woonwensen en leefomstandigheden, uw hobby’s en toekomstverwachtingen. Laat u inspireren!

Vraag onze brochure aan!

Bent u als particulier op zoek naar ideeën voor een woning naar eigen wens? Of bent u een ambitieuze ondernemer die graag wil weten hoe je je eigen bedrijfsruimte kunt realiseren? Laat u dan inspireren door onze brochures, waarin we u meenemen in het avontuur dat bouwen heet.