Villa Lucca

Uw maatwerk droomvilla Lucca

VILLA MET EEN ZADELDAK

Zodra u een kavel in bezit heeft, kan het zijn dat er eisen gesteld zijn met betrekking tot de afmetingen van de te bouwen villa. Het te bebouwen oppervlakte, eventuele goothoogte en nokhoogte geven meestal een richting voor een hoofdvorm.

Deze hoofdvorm typeert zich door één bouwlaag met zadeldak. Elke villa wordt geheel naar uw programma en smaak samengesteld en ontworpen. Gezamenlijk selecteren we een architect en nemen we u mee vanaf initiatief.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van de talloze mogelijkheden die deze hoofdvorm heeft.

ONTDEK VILLA LUCCA - VAN HOOFDVORM NAAR UW DROOMVILLA

UW DROOMVILLA

Op basis van de hoofdvormen en de plattegronden kunt u met de architect van uw keuze praten over uw woonwensen en -eisen en hoe uw gezin- en leefomstandigheden vorm moeten krijgen in dat ene, unieke huis: uw droomvilla.

Heeft u woon- of werkdromen?

Laat u door Mattone inspireren!

Creeër uw eigen moodboard

We proberen u graag op ideeën te brengen om een woning naar uw eigen wens op uw eigen kavel te realiseren. Geen confectie, maar een maatpak. Een woning die in alle opzichten beantwoordt aan uw persoonlijke woonwensen en leefomstandigheden, uw hobby’s en toekomstverwachtingen. Laat u inspireren!

Vraag onze brochure aan!

Bent u als particulier op zoek naar ideeën voor een woning naar eigen wens? Of bent u een ambitieuze ondernemer die graag wil weten hoe je je eigen bedrijfsruimte kunt realiseren? Laat u dan inspireren door onze brochures, waarin we u meenemen in het avontuur dat bouwen heet.