Skip to main content

MATTONE BOUWMEESTERS

VILLA LATEN ONTWERPEN DOOR EEN ARCHITECT

UW VILLA LATEN ONTWERPEN EEN ARCHITECT

Wil je het ontwerp voor jouw villa door een architect laten uitvoeren? Dan heb je meer mogelijkheden dan wanneer je kiest voor een cataloguswoning of prefab woning. Wie een exclusieve villa wil laten bouwen met daarin unieke kenmerken, kiest er vaak voor om het ontwerp door een architect te laten tekenen.

Hoeveel kost een architect?

Je kunt een architect inhuren tegen een projectprijs of tegen een uurprijs. Het hangt af van welke architect je kiest en wat je wensen zijn. Dus kies je voor een bekende architect en is het een groot project, dan zullen de kosten hoog uitvallen. Kies je voor een minder bekende architect en heb je weinig bijzondere wensen, dan kan je voor een redelijke prijs aan de slag gaan met een architect.

Waarom kiezen voor een architect?

Zoals eerder gezegd heb je bij een architect meer mogelijkheden en opties voor het bouwen van jouw villa. Er is veel meer mogelijk dan wanneer je kiest voor een standaard villa zoals een cataloguswoning. De architect kan ook de vergunningen die eventueel nodig zijn voor je aanvragen, zodat je zelf minder hoeft te regelen. De vraag is echter altijd of de architect ook exact weet wat de daadwerkelijke kosten zullen zijn van de uitvoering van een ontwerp dat hij of zij maakt. Daarvoor moet ieder detail worden doorberekend en dan nog kan de prijs uiteindelijk anders uitvallen door bijvoorbeeld grondstofprijzen die stijgen of andere zaken wanneer de prijs niet van tevoren wordt vastgelegd.

Villabouwer met in-house architect

Mattone is een ervaren villabouwer met eigen architecten in dienst. Het voordeel is dat wij hierdoor jouw exclusieve villa niet alleen kunnen ontwerpen, maar dat we ook alle kosten kunnen doorberekenen en deze van tevoren vast kunnen leggen in de offerte. Wij zijn immers ook de bouwer van de villa, dus we weten precies hoeveel elk onderdeel van het traject gaat kosten. Zo weet je dus op voorhand wat de exacte kosten zijn én heb je alle vrijheid om samen met onze architecten jouw moderne villa te ontwerpen. Dat is wat men noemt een echte win-win situatie!

Meer weten? Neem direct contact met ons op.

SAMEN EEN VILLA BOUWEN

MAGAZINE VOL INSPIRATIE

Bent u als particulier op zoek naar ideeën voor een woning naar eigen wens? Laat u dan inspireren door ons magazine “DE BOUW MEESTER”, daarin nemen we u mee in het avontuur dat bouwen heet. Met mooie voorbeelden van eerder door ons gerealiseerde projecten. Via ons magazine krijgt u een goede indruk van onze bedrijfscultuur. Leuk om met u kennis te maken!

MAGAZINE AANVRAGEN