Skip to main content

MATTONE BOUWMEESTERS

DE KOSTEN VAN EEN VILLA BOUWEN

Wie een villa laat bouwen, wil vooraf graag weten wat de uiteindelijke prijs zal zijn. Dit hangt van veel factoren af en de angst is om veel duurder uit te komen dan aanvankelijk begroot. Bij Mattone is die angst ongegrond, want omdat wij alles zelf doen (van het ontwerp tot uitvoering) weet je bij ons precies wat jouw villa gaat kosten voordat we met elkaar in zee gaan.

Eerder schreef Mattone eigenaar Peter Groenendijk een populaire blog over het onderwerp ‘wat kost het bouwen van een villa’. Je leest hem hier.

In de blog van Peter lees je hoe je de prijs ongeveer kunt berekenen van jouw droomvilla. Uiteraard weet je pas echt wat het bouwen van een villa gaat kosten wanneer je in gesprek gaat met een villabouwer. De bouwmeesters van Mattone staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jouw wensen uit te tekenen en rekenen. Alles is mogelijk wanneer je een villa laat bouwen en dat maakt het dus ook meteen zo moeilijk om zelf te bepalen wat het voor jou uiteindelijk gaat of mag gaan kosten.

Villa bouwen tegen lage prijzen: is dat mogelijk?

Goedkoop of duur zijn relatieve begrippen en voor iedereen betekenen ze iets anders. Aan een villa laten bouwen hangt echter altijd een prijskaartje, want het is niet alleen de villa zelf, maar ook alle bijkomende kosten die de prijs onderaan de streep bepaalt. Zo zijn er altijd onvoorziene kosten die je mee moet nemen in je berekening. Wij kunnen je daar uitgebreid over adviseren, zodat je met een gerust hart aan dit avontuur begint.

Wel of geen villa laten bouwen: twijfel je vanwege de onzekere kosten?
Starten met bouwen terwijl je niet zeker weet wat de kosten zullen zijn is iets wat niemand ambieert. Het bouwen van een villa moet vooral leuk zijn en geen slapeloze nachten veroorzaken. Wij begrijpen dat als geen ander en daarom nemen we de tijd om alles uitvoerig door te spreken, zodat niets aan het toeval wordt overgelaten. Zo houd jij tijd over voor andere belangrijke zaken en woon je straks wel in jouw exclusieve villa!

MAGAZINE VOL INSPIRATIE

Ben je als particulier op zoek naar ideeën voor een woning naar eigen wens? Laat je dan inspireren door ons magazine “DE BOUW MEESTER”. Daarin nemen we je mee in het avontuur dat bouwen heet. Met mooie voorbeelden van eerder door ons gerealiseerde projecten. Via ons magazine krijg je een goede indruk van onze bedrijfscultuur. Leuk om kennis te maken!

MAGAZINE AANVRAGEN