Skip to main content

MATTONE BOUWMEESTERS

WIJ STOPPEN AL ONZE ERVARING IN JOUW WONING

MATTONE BOUWMEESTERS

Je hebt een kavel op het oog (of misschien al in bezit) en bent op zoek naar een professioneel bouwbedrijf om de woning van jouw dromen te realiseren. Mattone is expert in het bouwen van exclusieve villa’s en woningen die voldoen aan ál jouw woonwensen. Niet voor niets noemen we ons ‘bouwmeesters’, want de liefde voor het creëren van bewondering zit diep. Wij zijn niet alleen een bouwbedrijf dat uitvoert, maar we denken vanaf het eerste moment met je mee. We hebben in-house architecten die een ontwerp voor je maken en weten exact wat het uiteindelijke project zal gaan kosten, omdat we ook de uitvoering zelf doen. We zijn gespecialiseerd in doorvragen, waardoor echt alle elementen aan bod komen, vóórdat we besluiten om met elkaar te bouwen aan jouw toekomst. Heb je al tekeningen van een architect of ben je op zoek naar een bouwer die een zakelijk project realiseert? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

IK WIL EEN WONING BOUWEN

We maken van bouwen een feestje!

Bij zelf bouwen denk je misschien aan oneindig veel vragen, slapeloze nachten en kopzorgen. Wij willen dat het bouwen van een eigen woning vooral een uniek avontuur is waar je met een fijn gevoel op terugkijkt wanneer je in je nieuwe huis woont. Daar doen we bij ieder project ontzettend hard ons best voor. Dankzij de experts die we in dienst hebben en de vaste partners met wie we al jaren samenwerken, nemen we vrijwel alle zorgen weg die je kunt hebben tijdens het bouwen van een eigen huis. Van A tot Z heb je bij ons één contactpersoon bij wie je altijd terecht kunt met vragen of twijfels. Zo voel je je gehoord en zeker in elke stap van het proces, want je bent altijd op de hoogte tijdens het bouwen van jouw woondroom. Dus ja, het bouwen van een eigen huis wordt met Mattone echt een feestje!

ZO BOUWEN WIJ
DEZE EXPERTS DOEN HET

BOUWEN ZOALS DE ROMEINEN IN HET NU

“WIJ STEKEN HISTORISCHE BOUWKUNDE IN EEN MODERN JASJE”

ONZE MANIER VAN BOUWEN

De schoonheid van het bouwen, zoals je ten tijde van de Romeinen zag, inspireert ons nog iedere dag. Vitruvius, één van de grootste bouwmeesters uit de Romeinse tijd, fungeerde als aanspreekpunt voor het hele bouwproject, van idee tot uitvoering. Wij doen exact hetzelfde, alleen dan met de nieuwste technieken en moderne apparatuur, waardoor jij als opdrachtgever altijd weet waar we ons bevinden in het bouwproces. Deze werkwijze is voor ons vanzelfsprekend en zo oud als de weg naar Rome, maar gek genoeg toch uniek in deze tijd.

De voordelen van een huis bouwen met Mattone:

  • 1 aanspreekpunt en partner voor het complete bouwproject
  • Geen onvoorziene kosten (wij rekenen alles door)
  • Geen kans op miscommunicatie tussen diverse partijen dankzij ons bouwmeester principe (conflictloos bouwen)
  • Een droomhuis dat volledig voldoet aan al je verwachtingen (en meer)

Een mooi avontuur om een leven lang op terug te kijken

ONTDEK ONZE WERKWIJZE

MATTONE IS ONTWERPER, AANNEMER EN UITVOERDER IN ÉÉN!

Zo weet je precies wat jouw woning gaat kosten.

LEES HIER > WAAROM MATTONE ALLES ONDER ÉÉN DAK AANBIED!

MATTONE MAGAZINE

Denk je erover na om zelf een woning te bouwen? Dan laten we je graag nader kennismaken met Mattone door het lezen van ons magazine. Hierin lees je alle ins & outs over het bouwen van een eigen huis, ontdek je wie je voorgingen en krijg je hun ervaringen te horen. Ook geven we je een kijkje in onze ‘keuken’ en laten we met trots zien wat ons bezighoudt.

VRAAG ONS MAGAZINE AAN