OVER MATTONE BOUWMEESTERS

LIEFDE VOOR DE BOUW

MATTONE BOUWMEESTERS

U heeft een kavel op het oog en bent op zoek naar een professionele partij die uw bouwdroom werkelijkheid kan laten worden. Of het nu gaat om een op maat gemaakt bedrijfspand, waarvan u zeker weet dat ook de volgende generatie binnen het (familie)bedrijf zich hierin kan blijven ontwikkelen, of die unieke villa die volledig afgestemd is op de woonwensen van u en uw gezin en die ook nog eens naadloos geïntegreerd is in de omgeving.

U staat op het punt een belangrijke investering te doen. Zou de ideale situatie er niet één zijn waarbij uw woon- of werkdroom exact zo gerealiseerd wordt zoals u in gedachten had en waarbij u de uitvoering met een gerust hart zoveel mogelijk kunt overlaten aan de experts, zodat u zich bezig kunt houden met het runnen van uw onderneming?

WOONDROOM WAARMAKENWERKDROOM WAARMAKEN

HET REALISEREN VAN UW DROOM

Deze ideale situatie is precies wat het team van Mattone voor haar opdrachtgevers werkelijkheid wil laten worden. Wij bouwen mét onze opdrachtgevers en vinden, dat het gehele bouwproces, van begin tot eind vooral een unieke beleving moet zijn. Niet alleen voor onze opdrachtgevers maar ook zeker voor onze collega’s, onderaannemers en leveranciers!

De liefde voor de bouw zit diep geworteld in Mattone en bij onze mensen. We beschouwen het dan ook als onze persoonlijke missie een ommekeer te brengen in het slechte imago waar de bouw momenteel mee te maken heeft. Dit doen we door ons te onderscheiden van andere bouwers. Niet voor niets verwijst onze naam, “Mattone”, terug naar de Romeinse Tijd. Mattone betekent namelijk in het Italiaans “hoeksteen” en dat is precies waar wij voor staan. Onze aanpak verschilt namelijk van traditionele bouwbedrijven.

ONTDEK ONS TEAM

BOUWMEESTERS VAN DE TOEKOMST

TRADITIONELE WERKWIJZE HEDENDAAGS TOEGEPAST

ONZE INSPIRATIE EN MOTIVATIE

Geïnspireerd door Vitruvius, één van de grootmeesters uit de Romeinse Tijd, treden wij als bouwmeester op voor onze opdrachtgevers. Een bouwmeester was destijds voor zowel het ontwerp, de voorbereiding als de realisatie het aanspreekpunt. Dit is precies de rol die wij als Mattone op ons willen nemen. Anders dan u gewend bent met een architect die het ontwerp verzorgd, adviseurs die documenten opstellen om kwaliteit meetbaar te maken en de bouwer die het project daadwerkelijk uitvoert: allen dienen apart door u gecontracteerd te worden. De kans op miscommunicatie tussen deze partijen is daardoor sterk aanwezig, mede omdat het voor u lastig is om voorafgaand hiaten te sluiten. Tevens wijken de onderlinge belangen van deze partijen te veel van elkaar af.

Onze werkwijze, als bouwmeester optreden voor onze opdrachtgevers, zorgt ervoor dat we al in de ontwerpfase betrokken zijn en hiermee veel conflicten kunnen voorkomen. Wilt u concreet weten hoe een proces bij ons verloopt? Lees hier alles over onze werkwijze.

ONTDEK ONZE WERKWIJZE

MAGAZINE VOL INSPIRATIE

Bent u als particulier op zoek naar ideeën voor een woning naar eigen wens? Laat u dan inspireren door ons magazine “DE BOUW MEESTER”, daarin nemen we u mee in het avontuur dat bouwen heet. Met mooie voorbeelden van eerder door ons gerealiseerde projecten. Via ons magazine krijgt u een goede indruk van onze bedrijfscultuur. Leuk om met u kennis te maken!

MAGAZINE AANVRAGEN