TEAM MATTONE

MAAK KENNIS MET ONZE MENSEN

Mattone wordt gevormd door haar medewerkers. Onze mensen zijn stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied. Of we het nu hebben over onze architecten, timmermannen, calculatoren, projectmanagers of secretaresses. Wat echter nog veel belangrijker is, is dat al onze mensen over de bouwmeester mentaliteit beschikken en met zijn allen samenwerken om mooie projecten te maken waar we trots op zijn! Niet alleen met onze collega’s onderling, maar zeker ook met onze klanten, onderaannemers en leveranciers. Wilt u onze mensen beter leren kennen of deel uitmaken van ons team? Wij stellen ons graag aan u voor!

JAN HUGO HAGENDIJK
De liefde voor het vak uitoefenen, in combinatie met het mogen maken van de door de klant gewenste kwaliteit maakt mijn beroep, het mooiste beroep.

RICK VERHOEVE
Ik omschrijf mezelf als een timmerman met verantwoordingsgevoel. Liefde voor het vak was er al, maar is gevormd door een goede basis. Hoe ik Mattone omschrijf? Als een hecht en sterk team.

THEO VERDUIJN
Na het vmbo ben ik gestart met een niveau 2 opleiding tot timmerman bij Mattone.

MARICE WEERHEIM
Leerling all-round timmerman. In het bouwen kan ik veel creativiteit kwijt en helemaal mezelf zijn.

JOOST GROENENDIJK
Ik heb de opleiding tot timmerman 1 gedaan. Grote bouwerijen realiseren vind ik een mooie uitdaging.

JEFFREY GOVERDE
Ik werk graag met mijn handen en na een intensieve werkdag terug kijken wat wij als team hebben gecreëerd, geeft mij voldoening en passie voor mijn werk.

JASPER VAN VENROOIJ
Een droomwaarmaker voor opdrachtgevers in een heerlijk beroep, met een mooi eindproduct.

HANS VAN DER KLOCHT
Zelf onderaan de ladder begonnen en ik zie het nu als een uitdaging om mede collega’s hogerop te helpen.

KOM JIJ BIJ ONS TEAM WERKEN?

Zoek je een baan en lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij Team Mattone?
Klik dan nu op die knop en reageer op één van onze vacatures!

VACATURES

CHRIS DE JONG
Als timmerman bij Mattone draag ik bij aan de bouw van mooie, unieke nieuwbouwprojecten van goede kwaliteit.

CORNELIS KASTELEIN
Ik ben een ambitieuze timmerman die uit liefde voor het vak een mooi product mag neerzetten.

GERT-JAN VAN DEN BROEK
All-round timmerman. Ik werk graag met mijn handen, wat maakt dat ik plezier in mijn vak heb. Een mooi eindresultaat geeft mij voldoening.

FLOOR DE HEUS
Ik lever graag de hoogste kwaliteit voor de opdrachtgever. Ik ben kritisch op mijn werk en voel me erg verantwoordelijk voor wat ik doe.

CHRISTIAN STOLK
Timmerman 1, die enthousiast en vol overgave mooie nieuwbouwprojecten mag realiseren binnen Mattone.

JACO DEN UIJL
Timmerman. Mijn passie voor mijn werk is nauwkeurigheid. Ik streef altijd naar een mooi eindresultaat.

ARDI SLINGERLAND
Leerling timmerman niveau 3. Ik vind het een uitdaging om hoger op te komen, en mijn vak steeds beter uit te oefenen.

ARIE DE JAGER
Als leerling timmerman kan je veel leren van de vakmannen binnen Mattone. De prettige sfeer bij Mattone maakt het werken nog leuker.

PATRICK DE LEEUW
Mattone is een gezellig en spontaan bedrijf. Het met élkaar realiseren van projecten is mijn passie.

DIRIAN DE HAAN
Ik ben met plezier mijn BBL opleiding niveau 3 tot all-round timmerman gestart bij Mattone.

PETER GROENENDIJK
Uw woon-of werkdroom kan alleen gerealiseerd worden wanneer wij als team optimaal samenwerken. Ik zie het als mijn verantwoording om het gehele team waar nodig bij te staan, zodat zowel de opdrachtgever als mijn collega’s, zeer tevreden en trots op het resultaat kunnen én mogen zijn.

ELINE OVERVEST
Als eerste aanspreekpunt van Mattone sta ik graag voor uw klaar. Ik streef naar een optimale werkomgeving voor mijn collega’s. Met veel trots werk ik voor én met Mattone.

KOM JIJ BIJ ONS TEAM WERKEN?

Zoek je een baan en lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij Team Mattone?
Klik dan nu op die knop en reageer op één van onze vacatures!

VACATURES

JACO VAN LENTEN
Als projectmanager hou ik me vooral bezig met het bewaken van de kwaliteit, waar wij als Mattone voor staan. Daarnaast draag ik zorg voor de communicatie tussen de opdrachtgever en Mattone.

LEO DE VOS
Met passie maak ik samen met mijn collega’s, en uiteraard u als opdrachtgever, uw woondroom waar.

WIM GROENENDIJK
Bouwen is voor mij een passie. Als jongen maakte ik al vroeg kennis met de bouw, en wist het al vroeg positief te waarderen. Mattone is een bedrijf met een “hands-on” mentaliteit. Ik ben er als oprichter trots op dat we met elkaar zo’n mooi bedrijf hebben opgebouwd.

ED VONK
Een project van initiatief tot realisatie ondersteunen en begeleiden. Dat is mijn rol tijdens het realiseren van uw woon- of werkdroom.

RIAN GROENENDIJK
Vanaf de oprichting van Mattone ben ik betrokken bij het bedrijf, waar ik nog steeds met bezieling een steentje mag bijdragen in het administratieve werk. Door menig één word ik nog al eens “Ma-ttone” genoemd.

ELBERT VAN MOURIK
Ik heb bij Mattone de kans gekregen om van leerling timmerman door te groeien naar uitvoerder. Het belangrijkste vind ik de tevredenheid van de opdrachtgever, gedurende het gehele bouwproces.

PATRICK VAN DER VELDE
Als werkvoorbereider bij Mattone begeleid je de opdrachtgever het gehele bouwproces in de keuzes die ze mogen maken. Door het gevarieerde werk, de uitdagingen en de altijd aanwezige ontwikkelingen, voel ik me bij Mattone méér dan op mijn plek.

CHRISTINA TUITEL
Met veel plezier draag ik, vanuit een hecht team, mijn steentje bij ter ondersteuning van het project tot realisatie van uw droomwoning of bedrijfspand.

KEES SPEK
Als ontwerper heb ik de uitdaging om uw woondroom te vertalen naar een concreet ontwerp. Uiteraard moeten we ook rekening houden met regelgeving, budget, de uitvoerbaarheid etc. Als dit alles resulteert in een ontwerp waarvan de opdrachtgever enthousiast wordt, is voor mij het project geslaagd!

PETER KLEIBEUKER
Het is uitdagend werk om de droom van de opdrachtgever om te zetten naar een overzichtelijke en leesbare begroting, welke als leidraad gebruikt wordt tijdens de uitvoering van het werk.

LEONIE DE VISSER

Complete cijfergek van kinds af aan, en dan het liefst financiële data op een betrouwbare en adequate wijze omzetten naar informatie voor het hele team. Een ambitieus team met gevoel voor humor waarin ik mij helemaal thuis voel.

PATRICK WEGGEMAN
Werken moet vooral leuk zijn en voldoening geven. Mattone hecht daarom veel waarde aan samenwerking. Niet alleen als collega’s onderling, maar ook met onze opdrachtgevers en bouwpartners.