Skip to main content

TEAM MATTONE

EXPERTS OP IEDER VLAK

Bij Mattone werkt iedereen náást en mét elkaar. Zo vormen we één groot web (of familie, als je het onze collega’s vraagt) met experts die gebruik maken van elkaars kennis om zo tot het allerbeste eindresultaat te komen. We hebben alles in huis: van architecten, timmermannen, calculatoren en projectmanagers tot aan officemanagers. Wij stellen onze collega’s graag aan je voor!

GERT DE WAARD
Ik ben met veel plezier mijn opleiding tot timmerman gestart bij Mattone Bouwmeesters.

ARDI SLINGERLAND
Als timmerman vind ik het een uitdaging om hoger op te komen, en mijn vak steeds beter uit te oefenen.

HANS VAN DER KLOCHT
Zelf onderaan de ladder begonnen en ik zie het nu als een uitdaging om mede collega’s hogerop te helpen.

CORNELIS KASTELEIN
Ik ben een ambitieuze timmerman die uit liefde voor het vak een mooi product mag neerzetten.

THEO VERDUIJN
Na het vmbo ben ik gestart met een niveau 2 opleiding tot timmerman bij Mattone.

MARICE WEERHEIM
All-round timmerman. In het bouwen kan ik veel creativiteit kwijt en helemaal mezelf zijn.

JOOST GROENENDIJK
Ik heb de opleiding tot timmerman 1 gedaan. Grote bouwerijen realiseren vind ik een mooie uitdaging.

MAURO VAN LENTEN
Als calculator ben ik betrokken vanaf het prille begin tot aan de oplevering. Eerlijk gezegd is het een uitdaging waar ik mijn opgebouwde praktijkervaring goed kan inzetten. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij het hele proces.

DIRIAN DE HAAN
Ik ben met plezier mijn BBL opleiding niveau 3 tot all-round timmerman gestart bij Mattone.

JAN HUGO HAGENDIJK
De liefde voor het vak uitoefenen, in combinatie met het mogen maken van de door de klant gewenste kwaliteit maakt mijn beroep, het mooiste beroep.

PATRICK DE LEEUW
Mattone is een gezellig en spontaan bedrijf. Het met élkaar realiseren van projecten is mijn passie.

PAUL HAGENDIJK
Het leukste aan mijn werk vind ik het projectmatig werken, dus van begin tot aan het einde werken aan een villa. Ook het mooie en tastbare resultaat geeft veel voldoening. Verder is het team erg leuk en dat maakt dat ik met nog meer plezier mijn werk uitvoer.

ROBBERT VREEKEN
Buiten- en met mijn handen werken, is iets wat ik graag doe. Ik heb het dan ook erg naar mijn zin als timmerman, en vind mijn passie vooral bij het bouwen van villa’s.

JASPER VAN VENROOIJ
Een droomwaarmaker voor opdrachtgevers in een heerlijk beroep, met een mooi eindproduct.

JONNE DE JONG
Met elkaar zorgen voor een mooi eind resultaat én tevreden opdrachtgevers: dat geeft mij voldoening!

JULIAN DE HAAN
Ik ben begonnen op niveau 2 met mijn BBL opleiding en wil graag doorstromen naar niveau 3. Ik heb het erg naar mijn zin in zowel mijn werk, als zeker ook met de collega’s.

KOM JIJ BIJ ONS TEAM WERKEN?

Zoek je een baan en lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij Team Mattone?
Klik dan nu op die knop en reageer op één van onze vacatures!

BEKIJK ONZE VACATURES

PETER GROENENDIJK
Uw woon-of werkdroom kan alleen gerealiseerd worden wanneer wij als team optimaal samenwerken. Ik zie het als mijn verantwoording om het gehele team waar nodig bij te staan, zodat zowel de opdrachtgever als mijn collega’s, zeer tevreden en trots op het resultaat kunnen én mogen zijn.

ELINE GROENENDIJK
Een blijvend streven naar een optimale werkomgeving voor mijn collega’s, is iets wat mij motiveert en enthousiasmeert. Aan het einde van de dag zijn het de mensen die binnen Mattone centraal staan. Met veel trots werk ik voor én met Mattone.

CHRISTIAN STOLK
Bij Mattone heb ik de stap kunnen maken van timmerman naar werkvoorbereider. Dat was al een lang gekoesterde ambitie van mij. Binnen Mattone is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Het begeleiden en uitwerken van de woon- of werkdroom van onze opdrachtgevers is, wat ik met veel plezier doe!

OLAF SLOB
Samen met de opdrachtgever puzzelen tot het ontwerp écht voldoet aan hun verwachting(en) en wensen, dat is mijn doel als ontwerper. Ik kan pas tevreden zijn, wanneer de opdrachtgever dat ook is.

ED VONK
Een project van initiatief tot realisatie ondersteunen en begeleiden. Dat is mijn rol tijdens het realiseren van uw woon- of werkdroom.

WIM GROENENDIJK
De liefde voor de bouwtechniek is mij al jong bijgebracht, daarmee in de loop der tijd een brede ervaring in de processen gekregen. Bij het voorbereiden en realiseren van de projecten gaat het om vakmanschap en kennis die je inbrengt om optimale kwaliteit en resultaat te behalen. Deze kennis en ervaring delen om het team te laten excelleren, is mijn passie.

JACO VAN LENTEN
Als projectmanager hou ik me vooral bezig met het bewaken van de kwaliteit, waar wij als Mattone voor staan. Daarnaast draag ik zorg voor de communicatie tussen de opdrachtgever en Mattone.

LEO DE VOS
Met passie maak ik samen met mijn collega’s, en uiteraard u als opdrachtgever, uw woondroom waar.

ELBERT VAN MOURIK
Ik heb bij Mattone de kans gekregen om van leerling timmerman door te groeien naar uitvoerder. Het belangrijkste vind ik de tevredenheid van de opdrachtgever, gedurende het gehele bouwproces.

HELENA VAN LENTEN
Door mijn werkplek net achter de voordeur, mag ik vaak als eerste bijdragen aan het: ‘Welkom bij Mattone’ gevoel. Als schakel tussen u en ons team, (persoonlijk, telefonisch of via de e-mail), probeer ik de juiste verbinding te zoeken zodat uw woon- of werkdroom bekend wordt bij onze bouwmeesters.

PATRICK VAN DER VELDE
Als werkvoorbereider bij Mattone begeleid je de opdrachtgever het gehele bouwproces in de keuzes die ze mogen maken. Door het gevarieerde werk, de uitdagingen en de altijd aanwezige ontwikkelingen, voel ik me bij Mattone méér dan op mijn plek.

KEES SPEK
Als ontwerper heb ik de uitdaging om uw woondroom te vertalen naar een concreet ontwerp. Uiteraard moeten we ook rekening houden met regelgeving, budget, de uitvoerbaarheid etc. Als dit resulteert in een ontwerp waarvan de opdrachtgever enthousiast wordt, is voor mij het project geslaagd!

Mattone is architect, aannemer en uitvoerder in één.

Zo weet je precies wat jouw woning gaat kosten.

LEES HIER > WAAROM MATTONE ALLES ONDER ÉÉN DAK HEEFT!

PETER KLEIBEUKER
Het is uitdagend werk om de droom van de opdrachtgever om te zetten naar een overzichtelijke en leesbare begroting, welke als leidraad gebruikt wordt tijdens de uitvoering van het werk.

LEONIE DE VISSER
Complete cijfergek van kinds af aan, en dan het liefst financiële data op een betrouwbare en adequate wijze omzetten naar informatie voor het hele team. Een ambitieus team met gevoel voor humor waarin ik mij helemaal thuis voel.

ARJAN BUITELAAR
Een bijdrage leveren aan de bebouwde omgeving. Dat is een verantwoordelijkheid maar ook één van de mooiste aspecten van ons vak. Ik neem daar graag zelf het initiatief in bij het ontwikkelen van projecten. Een stralend begin van wonen en werken.

PAUL VAN DUIJVENBODE
Als projectengineer woon-en werkdromen om te zetten naar een tekening en model, en hierbij het ontwerp en de techniek samen te brengen tot een maakbaar project, vind ik uitdagend. De goede werksfeer en om met een gedreven team te werken richting een mooi eindresultaat, geeft mij voldoening.

VASCO DA SILVA
Elke ontwerp start met een leeg vel. Het leukste moment in het ontwerpproces is de verrassing in het gezicht van de klant bij de eerste aanblik van het ontwerp op dat vel. Met ruim 25 jaar ervaring als architect heb ik al veel ontwerpen gerealiseerd zien worden en dat inspireert mij bij het maken van ieder nieuw ontwerp.

LAURA ZEKVELD
Met veel plezier neem ik elke dag mijn plek bij de receptie in. De goede sfeer binnen het team vormt een fijne werkomgeving. En dát is belangrijk om samen uw woon- of werkdroom waar te maken.

KOM JIJ BIJ ONS TEAM WERKEN?

Zoek je een baan en lijkt het je leuk om je aan te sluiten bij Team Mattone?
Klik dan nu op die knop en reageer op één van onze vacatures!

BEKIJK ONZE VACATURES