Uitdagende en maatwerk begrotingen. Geen knip- en plakwerk. De droom van onze opdrachtgever realiseren. Maar dan wél binnen het gewenste budget.

Kosten spelen voor de meeste opdrachtgevers misschien wel de grootste rol binnen hun woon- of werkdroom. De realisatie moet binnen een gewenst budget haalbaar zijn. De wensen moeten vertaald worden naar een overzichtelijke begroting. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die dat mogelijk kan maken.

Bouwmeesterschap

Mattone is geen aannemer, maar een bouwmeester. En dat heeft grote voordelen.

De ontwerpen worden veelal door ons zelf verzorgd. Doordat wij betrokken zijn vanaf de ontwerpfase, hebben wij een betere beleving bij de klant en het ontwerp, waardoor wij in staat zijn om op elk vlak meer te doen dan waar anderen normaal gesproken stoppen. Voor jou als calculator betekent dit dat jij er voor kan zorgen dat er in de beginfase al grip op de kosten zijn.

Mattone heeft geen hiërarchie, maar we werken als een team van specialisten mét elkaar. Het gedroomde eindresultaat is een woning of bedrijfspand waar een opdrachtgever zeer tevreden mee is en wij als team heel trots op zijn.

Wat vinden wij belangrijk?

Bouwmeester zijn heeft niet alleen te maken met vakmanschap en betrokkenheid bij het hele bouwproces, maar is ook een kwestie van mentaliteit. We gedragen ons anders dan de doorsnee collega bouwer. We nemen onze verantwoording en denken altijd oplossingsgericht.

Wat mag je verwachten?

Voor de opdrachtgevers moet een begroting overzichtelijk en transparant zijn. Het is belangrijk om voorafgaand duidelijk te zijn over de komende kosten, zodat de opdrachtgever gedurende het traject niet voor (onnodige) verrassingen komt te staan. Je neemt de begroting zorgvuldig door met de opdrachtgever en geeft toelichting over het tot stand komen hier van. Je werkt nauw samen met de ontwerper en de collega die de opdracht heeft “binnen gehaald.” Ben jij doortastend en leergierig, word jij blij van het maken van ramingen en begrotingen en vind jij het interessant om dit te koppelen aan het 3D model? Dan zoeken wij jou!

Projecten

Wij realiseren voornamelijk nieuwbouwprojecten variërend van bedrijfsgebouwen, sportkantines en (luxe-) woningen. Op onze website zijn er verschillende projecten te zien. Ook op onze social media pagina’s zoals Facebook en LinkedIn kan je veel van onze projecten volgen.

Enthousiast geworden over bovenstaande? Zou je graag eens jouw ervaringen met ons willen delen? Neem dan gerust eens contact op, op de manier die jij prettig vindt. Voel geen drempel om te bellen, maar een e-mail sturen mag uiteraard ook.

010-4584098

eovervest@mattone.nl