Skip to main content
Nieuws

Mattone bouwmeesters: jouw partner voor Parq Waal, van ontwerp tot uitvoering.

‘Goed bereikbaar wonen in een aantrekkelijke, groene omgeving én op een locatie waar je jouw eigen droomvilla aan het water kunt realiseren. Is dat mogelijk? Jazeker, dit kan binnenkort in Parq Waal.’

Parq Waal bestaat uit 16 vrije kavels aan de historische Noldijk in Barendrecht. Een prachtige, nieuwe woonlocatie midden in het groen en aan het water, maar toch centraal gelegen. Hier kun je op een of meerdere kavels geheel naar eigen wens jouw droomvilla realiseren en laat dat nou net onze specialiteit zijn!

Echte bouwmeesters

In de afgelopen jaren hebben we honderden luxe, maatwerkvilla’s ontworpen én gebouwd. Inmiddels zijn we dan ook experts in het realiseren van exclusieve villa’s en woningen die jouw woonwensen overtreffen. Luxe villa’s die doen verwonderen. Niet voor niets noemen we onszelf ‘bouwmeesters’, want de liefde voor het creëren van verwondering zit diep. Wij zijn niet alleen een bouwbedrijf dat uitvoert, maar we denken vanaf het eerste moment met je mee.

Wat kun je verwachten van ons?

De bouwkavels in Parq Waal bieden ruimte aan riante villa’s die aan alle wensen van jullie als kopers kunnen voldoen. Bij Mattone ontwerpen wij altijd van binnenuit. Onze in-house architecten gaan graag met je om tafel om al je woonwensen te bespreken. Weet je niet goed waar je moet beginnen? Geen probleem. Wij nemen uitgebreid de tijd om je mee te nemen in alles waar je aan moet denken. De uiteindelijke woonwensen worden vertaald in een vlekkenplan dat we met je bespreken. In deze schets adviseren we waar iedere woonruimte het best tot zijn recht komt op de kavel. Hierbij wordt rekening gehouden met de stand van de zon gedurende de dag en de verschillende uitzichtlijnen.

WAAROM ZOU JE KIEZEN VOOR MATTONE BOUWMEESTERS?

De schoonheid van het bouwen, zoals je ten tijde van de Romeinen zag, inspireert ons nog iedere dag. Vitruvius, een van de grootste bouwmeesters uit de Romeinse tijd, fungeerde als aanspreekpunt voor het hele bouwproject, van idee tot uitvoering. Wij doen exact hetzelfde, alleen dan met de nieuwste technieken en moderne apparatuur, waardoor jij als opdrachtgever altijd weet waar we ons bevinden in het bouwproces. Deze werkwijze is voor ons vanzelfsprekend en zo oud als de weg naar Rome, maar gek genoeg toch uniek in deze tijd.

Waar tegenwoordig veel wordt gebouwd naar een bepaalde stijl (jaren ‘30, klassiek of modern) laten wij ons niet beperken door altijd met dezelfde stijlen te werken. Onze villa’s zijn altijd volledig maatwerk en afgestemd op jouw wensen en behoeften. Daardoor woon je straks echt in jouw unieke droomhuis.

Mattone is ook uniek in het feit dat wij zowel het ontwerp als de bouw van de woning verzorgen. Vanaf de eerste verkennende gesprekken tot en met de nazorg na oplevering heb je te maken met een vast aanspreekpunt, waardoor er veel minder afstemming nodig is tussen de verschillende partijen. Mattone heeft alles onder één dak, van de architect tot de timmerman. Zo zijn wij in staat om altijd de beste kwaliteit te garanderen

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

We helpen je graag op weg. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of stuur gelijk een mailtje naar Leo de Vos. We praten graag met je over alle mogelijkheden en wensen. Wat ze ook mogen zijn, we weten zeker dat wij jouw droomhuis kunnen realiseren!

Ben je nog niet ingeschreven voor het project? Kijk dan snel op parqwaal.nl/aanmelden en schrijf je in voor 1 september 2023, 12:00 uur!

Schrijf je in voor Parq Waal!