CREËER UW DROOMVILLA MOODBOARD

Bouwen is een belevenis. Beleef het mee!

Om te weten hoe uw droomhuis eruit zou kunnen zien, kunt u met behulp van uw persoonlijke Mattone moodboard elementen bijeenbrengen die u aanpreken. Selecteer de beelden, vul uw gegevens in en ontvang direct uw Droomvilla Moodboard in uw mailbox!

Met inspirerende voorbeelden wat betreft de woning- en dakvorm, de stijl, de uitstraling, de indeling, de uitvoering, de materiaalkeuze, en de detaillering kunt u uw eigen moodboard en ideeën voor uw villa creëren. Ze vormen het inspirerende uitgangspunt op basis waarvan u eindeloos kunt variëren.

In het uiteindelijke ontwerp spelen natuurlijk ook de ligging en de grootte van uw kavel, het bestemmingsplan en/of het beeldkwaliteitsplan, de geldende regelgeving en, niet te vergeten, uw budget, een belangrijke rol. Maar geef allereerst uw verbeelding de ruimte!

hoe werkt het?

Bekijk de inspiratiefoto’s hieronder en voeg ze toe aan uw moodboard. Gebruik de filters om snel foto’s uit een categorie te selecteren. Rechts in uw scherm ziet u een button ‘Mijn Moodboard’ waar u, na achterlaten van uw gegevens, uw moodboards kunt downloaden.

Uw eigen droomvilla

Creeër hier uw droomvilla moodboard

Hoe werkt het?

Hiernaast ziet u de door u geselecteerde beelden voor uw persoonlijke moodboard. Voeg er meer toe of verwijder er een paar. Wanneer u klaar bent, vult u uw gegevens hieronder in en wij sturen u direct uw persoonlijke droomvilla moodboard (PDF).

Naam:
Email:
Telefoon:
Stuur mijn moodboard op.
U heeft nog geen items aan het moodboard toegevoegd.
Afbeelding toegevoegd aan uw moodboard.