Skip to main content

Zelf een woning laten bouwen op een eigen kavel is wel zo ongeveer het leukste dat er is. Geen confectie, maar maatwerk. Een woning die precies bij u past. En die in alle opzichten beantwoordt aan uw persoonlijke ideeën en wensen. Waarbij u optimaal rekening kunt houden met uw hobby’s, uw levens- en gezinsomstandigheden en uw toekomstverwachtingen.

Zelf bouwen is dus fantastisch, maar in sommige opzichten ook een ongewis avontuur. Dat veel energie vraagt en kennis van zaken. Kijk, en met dat laatste zijn wij u graag van dienst. Want de mogelijkheden zijn enorm. Niet alleen wat betreft de bouwstijl, de uitvoering en het materiaalgebruik. Maar ook wat betreft ontwerp van de omringende tuin. Tijdens het door ons georganiseerde Open Huis op 7 en 8 mei aanstaande staan de experts van KavelHuisTuin voor u klaar op een locatie die perfect past bij het onderwerp: namelijk een villa in aanbouw aan Terbregse Rechter Rottekade 88 in Rotterdam.

U kunt dan vrijblijvend rondkijken, waarbij onze experts op het gebied van villabouw en tuinaanleg u met hun deskundigheid van dienst zijn. Zij leiden u graag rond op de bouwlocatie en beantwoorden al uw vragen over kavels, het bouwen van een eigen huis én het aanleggen van de mooiste tuinen. Kom dus op 7 of 8 mei aanstaande naar het Open Huis van KavelHuisTuin om u te oriënteren, te laten adviseren en te laten inspireren.

Wilt u er zeker van zijn dat er een expert voor u klaarstaat, meldt u zich dan aan via de website: www.kavel-huis-tuin.nl. Natuurlijk bent u ook zonder afspraak van harte welkom.

Wanneer:
7 mei van 14:00 – 20:00 uur
8 mei van 10:00 – 16:00 uur