onze mensen

maak kennis met onze medewerkers

Graag laten wij u kennismaken met ons team. Hieronder ziet u al onze medewerkers, die zich graag persoonlijk aan u voorstellen.

MARICE WEERHEIM

Leerling all-round timmerman. In het bouwen kan ik veel creativiteit kwijt en helemaal mezelf zijn.

THEO VERDUIJN

Na het vmbo ben ik gestart met een niveau 2 opleiding tot timmerman bij Mattone.

RICK VERHOEVE

Ik omschrijf mezelf als een timmerman met verantwoordingsgevoel. Liefde voor het vak was er al, maar is gevormd door een goede basis. Hoe ik Mattone omschrijf? Als een hecht en sterk team.

JAN HUGO HAGENDIJK

De liefde voor het vak uitoefenen, in combinatie met het mogen maken van de door de klant gewenste kwaliteit maakt mijn beroep, het mooiste beroep.

JOOST GROENENDIJK

Ik heb de opleiding gedaan tot timmerman 1. Grote bouwerijen realiseren vind ik een mooie uitdaging.

JEFFREY GOVERDE

Ik werk graag met mijn handen en na een intensieve werkdag terug kijken wat wij als team hebben gecreëerd, geeft mij voldoening en passie voor mijn werk.

JASPER VAN VENROOIJ

Droomwaarmaker voor opdrachtgevers in een heerlijk beroep met een mooi eindproduct.

HANS VAN DER KLOCHT

Zelf onderaan de ladder begonnen en ik zie het nu als uitdaging om anderen hogerop te helpen.

CHRIS DE JONG

Als timmerman bij Mattone draag ik bij aan de bouw van een mooie en unieke woning van goede kwaliteit.

CORNELIS KASTELEIN

Ik ben een ambitieuze timmerman die uit liefde voor het vak een mooi product mag neerzetten.

GERT-JAN VAN DEN BROEK

All-round timmerman. Ik werk graag met mijn handen, wat maakt dat ik plezier in mijn vak heb. Een mooi eindresultaat geeft mij voldoening.

FLOOR DE HEUS

Ik lever graag de hoogste kwaliteit voor de opdrachtgever. Ik ben kritisch op mijn werk en voel me erg verantwoordelijk voor wat ik doe.

CHRISTIAN STOLK

Timmerman 1, die enthousiast en vol overgave mooie woningen mag realiseren binnen Mattone.

JACO DEN UIJL

Timmerman. Mijn passie voor mijn werk is nauwkeurigheid en ik ga altijd voor een mooi eindresultaat.

ARDI SLINGERLAND

Niveau 3 leerling timmerman. Ik vind het een uitdaging om hoger op te komen en mijn vak goed uit te oefenen.

ARIE DE JAGER

Als leerling kan je veel leren van de vakmannen binnen het bedrijf. De prettige sfeer bij Mattone maakt het werken nog leuker.

PATRICK DE LEEUW

Mattone is een gezellig en spontaan bedrijf. Het met elkaar realiseren van projecten is mijn passie.

DIRIAN DE HAAN

Ik ben mijn BBL 3 opleiding tot all-round timmerman gestart bij Mattone.

PETER GROENENDIJK

Uw woon-of werkdroom kan alleen gerealiseerd worden wanneer wij als team optimaal samenwerken. Ik zie het als mijn verantwoording om het gehele team waar nodig bij te staan, zodat zowel de opdrachtgever als mijn collega’s zeer tevreden en trots op het resultaat kunnen én mogen zijn.

ELINE OVERVEST

Als eerste aanspreekpunt van Mattone sta ik graag voor u klaar. In mijn functie als directiesecretaresse vervul ik een organisatorische rol met een divers takenpakket. Met veel trots werk ik voor én met Mattone.

JACO VAN LENTEN

Als projectmanager hou ik me vooral bezig met het bewaken van de kwaliteit, waar wij als Mattone voor staan. Daarnaast draag ik zorg voor de communicatie tussen de opdrachtgever en Mattone.

LEO DE VOS

Met passie maak ik samen met de architect, mijn collega’s en uiteraard u als opdrachtgever, uw woondroom waar.

WIM GROENENDIJK

Bouwen is voor mij een passie. Als jongen maakte ik al vroeg kennis met de bouw en wist ik het al vroeg positief te waarderen. Mattone is een bedrijf met een ‘hands-on’ mentaliteit. Ben er als oprichter trots op dat we met elkaar zo’n mooi bedrijf hebben opgebouwd.

ED VONK

Een project van initiatief tot realisatie ondersteunen en begeleiden. Dat is mijn rol tijdens het realiseren van uw droomwoning.

RIAN GROENENDIJK

Vanaf de oprichting van Mattone ben ik betrokken bij het bedrijf, waar ik nog steeds met bezieling een steentje mag bijdragen in het administratieve werk. Door menig één word ik nog al eens Ma-ttone genoemd.

ELBERT VAN MOURIK

Ik heb bij Mattone de kans gekregen om van leerling timmerman door te groeien naar uitvoerder. Het belangrijkste vind ik de tevredenheid van de klant gedurende het bouwproces.

PATRICK VAN DER VELDE

Als werkvoorbereider bij Mattone begeleidt je de opdrachtgever het gehele bouwproces in de keuzes die ze mogen maken. Door het gevarieerde werk, de uitdagingen en de altijd aanwezige ontwikkelingen, voel ik me bij Mattone meer dan op mijn plek.

CHRISTINA TUITEL

Met veel plezier draag ik, vanuit een hecht team, mijn steentje bij ter ondersteuning van het project tot realisatie van uw droomwoning.

KEES SPEK

Als ontwerper heb ik de uitdaging om uw woondroom te vertalen naar een concreet ontwerp. Uiteraard moeten we ook rekening houden met regelgeving, budget, uitvoerbaarheid enz. Als dit alles resulteert in een ontwerp waarvan de opdrachtgever enthousiast wordt is voor mij het project geslaagd!

PETER KLEIBEUKER

Het is uitdagend werk om de droom van de klant om te zetten naar een overzichtelijke en leesbare begroting, welke als leidraad gebruikt wordt tijdens de uitvoering van het werk.

LEONIE DE VISSER

Ik ben (project)administrateur. Maar eigenlijk is mijn werk mijn hobby. Gek op cijfers en het daaruit, op betrouwbare en adequate wijze, genereren van informatie voor het hele team. Een ambitieus team met gevoel voor humor waarin ik mij helemaal thuis voel.

PATRICK WEGGEMAN

Werken moet vooral leuk zijn en voldoening geven. Mattone hecht daarom veel waarde aan samenwerking. Niet alleen onderling, maar ook met onze opdrachtgevers en bouwpartners.