Skip to main content

Droomt u over het bouwen
van een eigen huis met
uitzicht op een rivier?

Misschien bent u zich op dit moment aan het oriënteren. Bent u op zoek naar een prachtige kavel, een gerenommeerde architect of een passend ontwerp voor uw tuin. Wij helpen u graag om een antwoord te vinden op uw vragen en uw oriëntatie eenvoudiger te maken.


Open dag KAVEL, HUIS én TUIN

Wij organiseren 3 tot 4 keer per jaar oriëntatie- en inspiratiedagen voor iedereen die droomt over het bouwen van een eigen huis, het creëren van een inspirerende tuin. Op deze dagen kunt u op één van onze bouwlocaties experts ontmoeten, rondgeleid worden over het bouwproject en al uw vragen stellen over kavels, bouwen van een eigen huis én het aanleggen van de mooiste tuinen. Deze keer presenteren we 8 ruime luxe kavels. Kom langs en laten we samen dromen van uw nieuwe leefomgeving.

Bij KAVEL HUIS TUIN zijn verschillende experts aangesloten. Deze experts delen graag vrijblijvend hun kennis met u, zonder kosten. En dromen graag met u mee. Wilt u een van onze experts spreken, maak dan een afspraak of kom gewoon langs op een van onze inspiratie & oriëntatie dagen:

BEZOEK DE RIVIERKAVELS

op zaterdag 25 september

De open dag is van 10:00 uur tot 16:00 uur

Locatie:  (Tegenover) West Kinderdijk 51a  Alblasserdam.

Op het project ALBLAS APART worden in totaal 8 rivierkavels aangeboden. Grenzend aan de rivier ‘De Noord’. U kunt op 25 september deze kavels bezoeken. Op de kavels staan verschillende zitjes voor u klaar. Daar kunt u genieten van een drankje, het uitzicht én alvast kijken wat uw favoriete kavel is. Neem uw vragen mee, want onze KAVEL HUIS én TUIN experts lopen rond. Zij staan u graag te woord met nuttige informatie over het zelf bouwen van uw villa.

Extra informatie
Uw woning en eigen ontwerp moeten voldoen aan de uitgangspunten van het beeldkwaliteitsplan van deze kavels. Het project: ALBLAS APART, welke op dit moment nog ter visie ligt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en uitgangspunten voor uw ontwerp en woning? Download hier het beeldkwaliteitsplan