Skip to main content

We hebben het hoogste punt van het project ‘De Commandeur’ bereikt! Een mooie mijlpaal om met elkaar bij stil te staan. En tevens een goed moment om de kopers kennis te laten maken met hun toekomstige woning. Uiteraard konden we niet met z’n allen tegelijk een feestje vieren, maar hebben we in drie middagen steeds een deel van de mensen uitgenodigd, waarvan er één deze week nog hoopt plaats te vinden. Traditioneel werd de vlag gehesen door de jongste timmerman(en) van Mattone. Dit is een teken van vruchtbaarheid en voorspoed.

Wat is het leuk om iedereen zo enthousiast te zien! Dat geeft nóg meer energie. De kopers ervaarden hun toekomstige appartement allemaal anders. Waar de één zich verbaasd over de ruimte, had de ander het toch wat groter gedacht. Gelukkig mochten alle vragen gesteld worden en kon iedereen de indeling van zijn of haar nieuwe huis zich voorstellen. Wanneer de afwerking vordert, zal dit een stuk makkelijker zijn.

Onder het genot van een hapje en drankje konden de toekomstige buren kennismaken met elkaar en fantaseren over hoe het is om hier uiteindelijk te wonen. Al moeten ze daar nog even geduld voor hebben…

Het ‘hoogste punt’ vieren is van oorsprong een feestelijke gelegenheid waarbij er gevierd werd dat er tijdens de bouw geen fatale ongelukken gebeurd waren. Dat was vroeger namelijk geen vanzelfsprekendheid , maar ook nu nog zijn we blij dat we dit moment zonder ongelukken hebben bereikt. Daarom hebben we ook met ons team een klein feestje gehouden.

De komende maanden zullen we ons gaan inzetten om de afbouw op hetzelfde tempo door te zetten, zodat onze 27 kopers zo snel mogelijk kunnen gaan genieten van hun nieuwe woning!