onze mensen

maak kennis met onze medewerkers

Graag laten wij u kennismaken met ons team. Hieronder ziet u al onze medewerkers, die zich graag persoonlijk aan u voorstellen.

RUTGER TERLOUW

Op dit moment volg ik de opleiding voor all-round timmerman niveau 3. Ik vind timmeren het mooiste vak wat er is en hoop dit nog lang te mogen doen.

MARICE WEERHEIM

Leerling all-round timmerman. In het bouwen kan ik veel creativiteit kwijt en helemaal mezelf zijn.

THEO VERDUIJN

Na het vmbo ben ik gestart met een niveau 2 opleiding tot timmerman bij Mattone.

RICK VERHOEVE

Ik omschrijf mezelf als een timmerman met verantwoordingsgevoel. Liefde voor het vak was er al, maar is gevormd door een goede basis. Hoe ik Mattone omschrijf? Als een hecht en sterk team.

WILBERT VAN BROEKHUIZEN

Het mooiste van villa’s bouwen is om samen met je collega’s de woning naar tevredenheid van de klant tot een goed resultaat te brengen.

PATRICK DE LEEUW

Ik vind het als timmerman heerlijk om mijn schouders eronder te zetten op het moment dat het nodig is. Realiseer graag de wensen van de opdrachtgever en heb het naar mijn zin binnen het gezellige Mattone.

RIEN DEN UIJL

Met hout werken is een hobby voor mij. Het liefst maak ik ambachtelijke dingen.

ARDI SLINGERLAND

Ik ben begonnen als niveau 3 leerling en vind het een uitdaging om hogerop te komen en mijn vak goed te kunnen uitvoeren.

JOOST GROENENDIJK

Ik heb de opleiding gedaan tot timmerman 1. Grote bouwerijen realiseren vind ik een mooie uitdaging.

JEFFREY GOVERDE

Ik werk graag met mijn handen en na een intensieve werkdag terug kijken wat wij als team hebben gecreëerd, geeft mij voldoening en passie voor mijn werk.

JASPER VAN VENROOIJ

Droomwaarmaker voor opdrachtgevers in een heerlijk beroep met een mooi eindproduct.

JAN HUGO HAGENDIJK

De liefde voor het vak uitoefenen, in combinatie met het mogen maken van de door de klant gewenste kwaliteit maakt mijn beroep, het mooiste beroep.

JACO DEN UIJL

Timmerman. Mijn passie voor mijn werk is nauwkeurigheid en ik ga altijd voor een mooi eindresultaat.

HANS VAN DER KLOCHT

Zelf onderaan de ladder begonnen en ik zie het nu als uitdaging om anderen hogerop te helpen.

HARM DE JONG

All-round timmerman. Het leukste van mijn vak is dat je veel waardering krijgt van zowel de opdrachtgever als de werkgever.

FLOOR DE HEUS

Ik lever graag de hoogste kwaliteit voor de opdrachtgever. Ik ben kritisch op mijn werk en voel me erg verantwoordelijk voor wat ik doe.

CORNELIS KASTELEIN

Ik ben een ambitieuze timmerman die uit liefde voor het vak een mooi product mag neerzetten.

CHRISTIAN STOLK

Timmerman 1, die enthousiast en vol overgave mooie woningen mag realiseren binnen Mattone.

ARIE DE JAGER

Als leerling kan je veel leren van de vakmannen binnen het bedrijf. De prettige sfeer bij Mattone maakt het werken nog leuker.

PETER GROENENDIJK

Als DGA sta ik tussen de mensen om ze te inspireren en te motiveren, want bouwen is een uitdaging die je met elkaar als team aangaat. Daarbij staat het toevoegen van (klant-) waarde centraal.

ELINE OVERVEST

Als eerste aanspreekpunt van Mattone sta ik graag voor u klaar. In mijn functie als directiesecretaresse vervul ik een organisatorische rol met een divers takenpakket. Met veel trots werk ik voor én met Mattone.

JACO VAN LENTEN

Als projectmanager hou ik me vooral bezig met het bewaken van de kwaliteit, waar wij als Mattone voor staan. Daarnaast draag ik zorg voor de communicatie tussen de opdrachtgever en Mattone.

LEO DE VOS

Met passie maak ik samen met de architect, mijn collega’s en uiteraard u als opdrachtgever, uw woondroom waar.

WIM GROENENDIJK

Bouwen is voor mij een passie. Als jongen maakte ik al vroeg kennis met de bouw en wist ik het al vroeg positief te waarderen. Mattone is een bedrijf met een ‘hands-on’ mentaliteit. Ben er als oprichter trots op dat we met elkaar zo’n mooi bedrijf hebben opgebouwd.

ED VONK

Een project van initiatief tot realisatie ondersteunen en begeleiden. Dat is mijn rol tijdens het realiseren van uw droomwoning.

RIAN GROENENDIJK

Vanaf de oprichting van Mattone ben ik betrokken bij het bedrijf, waar ik nog steeds met bezieling een steentje mag bijdragen in het administratieve werk. Door menig één word ik nog al eens Ma-ttone genoemd.

BRAM GRIFFIOEN

In mijn functie als werkvoorbereider draag ik zorg voor een zo correct mogelijke overdracht van verkoop naar uitvoering. Ik vind het erg gaaf om te zien wat je bedacht hebt, ook daadwerkelijk uitgevoerd word.

ELBERT VAN MOURIK

Ik heb bij Mattone de kans gekregen om van leerling timmerman door te groeien naar uitvoerder. Het belangrijkste vind ik de tevredenheid van de klant gedurende het bouwproces.

PATRICK VAN DER VELDE

Als werkvoorbereider bij Mattone begeleidt je de opdrachtgever het gehele bouwproces in de keuzes die ze mogen maken. Door het gevarieerde werk, de uitdagingen en de altijd aanwezige ontwikkelingen, voel ik me bij Mattone meer dan op mijn plek.

CHRISTINA TUITEL

Met veel plezier draag ik, vanuit een hecht team, mijn steentje bij ter ondersteuning van het project tot realisatie van uw droomwoning.

PETER KLEIBEUKER

Het is uitdagend werk om de droom van de klant om te zetten naar een overzichtelijke en leesbare begroting, welke als leidraad gebruikt wordt tijdens de uitvoering van het werk.

LEONIE DE VISSER

Ik ben (project)administrateur. Maar eigenlijk is mijn werk mijn hobby. Gek op cijfers en het daaruit, op betrouwbare en adequate wijze, genereren van informatie voor het hele team. Een ambitieus team met gevoel voor humor waarin ik mij helemaal thuis voel.